SHËRBIME PROFESIONALE TË TRANSPORTIT DHE LOGJISTIKËS

  SHËRBIME PROFESIONALE TË TRANSPORTIT DHE LOGJISTIKËS

  Shërbimet tona

  shutterstock_18975139

  Shpedicioni

  Staf profesional të diplomuar për Doganë dhe Shpedicion, për shërbyer klientët në mënyrën më të mirë të mundshme ne kryerjen e procedurave doganore.

  shutterstock_350092247

  Transporti & Logjistika

  Shërbime logjistike të avancuara me standardet më të larta industriale dhe flotë e mjetëve transportuese në gatishmëri për transport në Evropë e Rajon.

  shutterstock_2042952425

  Depo doganore

  Depo Doganore Publike me hapësirë prej 3000m2, për shkarkim të menjëhershëm të mallrave parciale të cilat vijnë nga vendet e ndryshme

  Kush jemi ne?

  0
  Dërgesa Vjetore
  0
  Vite Eksperiencë
  0
  m2 Depo Doganore
  0
  Mjete Transporti

  RRETH NESH

  Kompania jonë e themeluar më 26 dhjetor 2002 ka filluar me shërbime të shpedicionit në Merdare dhe Podujevë. Në shtator të vitit 2013 kemi filluar ofrimin e shërbimeve të shpedicionit nëpër të gjitha pikat doganore. Me kalimin e viteve, ne kemi rritur dhe zgjeruar shërbimet tona për të përfshirë shërbime të pjesshme të transportit ndërkombëtar me vendet fqinje .

  RRETH NESH

  Kompania jonë e themeluar më 26 dhjetor 2002 ka filluar me shërbime të shpedicionit në Merdare dhe Podujevë. Me kalimin e viteve, ne kemi rritur dhe zgjeruar shërbimet tona për të përfshirë shërbime të pjesshme të transportit ndërkombëtar me MILSPED. Në shtator të vitit 2013 kemi filluar ofrimin e shërbimeve të spedicionit nëpër të gjitha pikat doganore.

  Fleet of new heavy trucks with one selected. Transport, shipping industry. 3D illustration

  Linjat e rregullta

  Ne mundohemi të lidhim biznesin tënd me gjithë botën, duke siguruar transport të rregullt, të sigurtë, të shpejtë dhe efikas sipas kërkesave dhe nevojave tuaja.

  Kosovë-Regjion-Kosovë

  4 herë në javë

  Kosovë-Evropë-Kosovë

  2 herë në javë

  Azi-Kosovë-Azi

  2 herë në muaj

  Vlerësimet e klientëve

  Ne mburremi me cilësinë e shërbimeve tona!

  Profesionalizmi dhe kujdesi për detajet i dallon ata nga shërbimet e tjera të transportit. E vlerësoj përkushtimin e tyre për të përmbushur nevojat e klientëve!

  woman-portrait-2022-11-04-00-33-10-utc
  Anita Tifeku

  Trajnere

  Jam duke bashkëpunuar me këtë kompani logjistike për nevojat e transportit për disa muaj tani, dhe jam gjithmonë i impresionuar nga efikasiteti dhe besueshmëria e tyre

  Processed with VSCO with hb2 preset
  Blend Krasniqi

  Asistent i Administratës

  Gjithmonë dorëzojnë në kohë, dhe komunikimi i tyre gjatë procesit është shumë i mirë. E rekomandoj për të gjithë.

  older-man-portrait-faces-diverse-men-2022-11-15-20-53-40-utc
  Bashkim Gashi

  Menaxher i Shitjes

  Shërbim efikas dhe i besueshëm! Profesionalizmi dhe kujdesi për detajet i dallon ata nga shërbimet e tjera të transportit.

  Portrait of Business Woman
  Shpresa Kosumi

  Këshilltare Ligjore

   sq