Rreth nesh

DARDANIA SHPED

Kompania jonë e themeluar më 26 dhjetor 2002 ka filluar me shërbime të shpedicionit në Merdare dhe Podujevë. Në shtator të vitit 2013 kemi filluar ofrimin e shërbimeve të shpedicionit nëpër të gjitha pikat doganore. Me kalimin e viteve, ne kemi rritur dhe zgjeruar shërbimet tona për të përfshirë shërbime të pjesshme të transportit ndërkombëtar me vendet fqinje .
Së fundmi, më 11 nëntor 2019, shtuam një shërbim të ri – magazinë doganore publike. Kjo na lejon që t’u shërbejmë më mirë klientëve tanë duke siguruar ruajtje të sigurtë për mallrat e tyre , pezullimin e taksave për një kohë të caktuar prej 365 ditëve dhe mundësinë e artë qe klientela të mos paguajë taksa doganore dhe pastaj të eksportojë mallin. Përmes magazinës tonë importuesi i shmang taksat në mënyrë ligjore dhe e eksporton mallin duke paguar vetëm tatimin në fitim.
Me mbi një dekadë përvojë në industrinë e transportit dhe logjistikës, ne kemi krijuar një reputacion për ofrimin e shërbimeve të besueshme dhe efikase. Ne përpiqemi të tejkalojmë pritshmëritë e klientëve tanë dhe jemi të përkushtuar t’i dorëzojmë mallrat e tyre në kohë rekord dhe në gjendje të mirë. Arsyeja pse ne jemi më të mirët në këtë fushë është se informata në cdo kohë është e saktë dhe se këtë e dëshmon partneriteti me kompani të mdha vendore dhe ndërkombtare si ECU Worldwide , Delamode , LTL Balkan, e shumë kompani tjera me reputacion ndërkombtar.
Faleminderit që na konsideroni për nevojat tuaja të transportit dhe logjistikës.
Mezi presim të punojmë me ju!

Kush jemi ne?

0
Vite Eksperiencë
0
m2 Depo Doganore
0
Dërgesa Vjetore
0
Mjete Transporti

Ekipi ynë

—Pngtree—user icon_5097430

Suad Shala

FOUNDER & CEO

—Pngtree—user icon_5097430

Alban Gara

DREJTOR GJENERAL

Pjesë e DardaniaLogistics 

nga viti 2013

—Pngtree—user icon_5097430

Riad Avdiu

MENAXHER I  SHËRBIMEVE TË SHPEDICIONIT – 15 punëtorë

Pjesë e DardaniaLogistics 

nga viti 2007

—Pngtree—user icon_5097430

Endrit Qoku

MENAXHER I DEPOS

Pjesë e DardaniaLogistics

nga viti 2019

—Pngtree—user icon_5097430

Arben Gashi

MENAXHER I TRANSPORTIT

Përvojë pune mbi 21 vite në sektorin e transportit

    en_US